Ρολόγια Festina

Η Festina είναι μια μοναδική και αξιόπιστη μάρκα με πλούσια ιστορία.

Δημιουργήθηκε πριν από εκατό χρόνια στην Ελβετία, από την αρχή δημιούργησε εκπληκτικά ρολόγια που τραβούν την προσοχή και χαίρονται με την ποιότητα κατασκευής τους. Η προέλευση χρονολογείται από το 1902, όταν άρχισε η παραγωγή αυτών των διάσημων ρολογιών στο La Chaux-de-Fonds. Η τεράστια παράδοση της ωρολογοποιίας και η ποιότητα κατασκευής έφεραν τη μάρκα τόσο φήμη που στη δεκαετία του 1980 ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Lotus ενδιαφέρθηκε για τη Festina. Από τότε, η μάρκα βρίσκεται στα χέρια της Ισπανίας και συνεχίζει την παράδοση της δημιουργίας μοναδικών ρολογιών.

Η Festina εδρεύει στη Βαρκελώνη, όπου συγκεντρώνονται τα πιο ακριβά μοντέλα από τις υψηλότερες σειρές. Ο συνδυασμός της ελβετικής τεχνολογίας και της ισπανικής εφεύρεσης και χειροτεχνίας δημιουργεί ένα συνεκτικό και μοναδικό σύνολο που είναι αδύνατο να σφυρηλατηθεί.

Ρολόγια Festina – αφοσίωση στον αθλητισμό

Τα ρολόγια Festina είναι μια μοναδική μάρκα που συνδυάζει τέλεια την παράδοση και τον νεωτερισμό. Τα ρολόγια Festina δεν είναι μόνο κλασικά, αλλά και σταθερά και σπορ – όπως αποδεικνύεται από τη μεγάλη δέσμευση της μάρκας στον κόσμο του αθλητισμού και ειδικά μοντέλα από τη σειρά Tour de France και Tour de Pologne. Η ποιότητα και η ακρίβεια των ρολογιών αποδεικνύεται επίσης από τον ρόλο που διαδραματίζει η Festina ως ο πιο σημαντικός στη γαλλική κούρσα ποδηλασίας – μέτρηση του χρόνου.

Η υψηλή ποιότητα και η ακρίβεια των ρολογιών Festina

Τα ρολόγια Festina αντιπροσωπεύουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τη χρήση των καλύτερων υλικών. Ο ανοξείδωτος χάλυβας επεξεργάζεται με μεγάλη ακρίβεια και συχνά συνδυάζεται με υλικά όπως δέρμα, πλαστικό ή χρυσό. Όλα αυτά έτσι ώστε τα ρολόγια να φαίνονται καλά στον καρπό του ιδιοκτήτη. Τα ρολόγια Festina συνδυάζονται επίσης με κορυφαία σχεδίαση. Ειδικά προετοιμασμένες σειρές όπως το Festina Classic, ο Χρονογράφος ή η Πολυλειτουργική σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα ρολόι που ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις σας. Οι Festins διακρίνονται επίσης από άλλα ρολόγια με έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων. Από τις πιο κλασικές έως μοναδικές συνθέσεις. Η μεγάλη γκάμα ρολογιών μπορεί να εκπλήξει πολλούς ανθρώπους που αναζητούν κάτι που θα λειτουργήσει σε κάθε περίπτωση.

Επίσημος πωλητής Festina – Εξουσιοδοτημένο κατάστημα – Διανομέας

Τα ρολόγια Festina ήρθαν σε εμάς χάρη σε έναν διανομέα του οποίου οι υπηρεσίες έχουν εγκριθεί από τον κατασκευαστή. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας λαμβάνουν εγγύηση για τέλεια κατασκευή. Επωφεληθείτε και εσείς, επιλέγοντας αυτά τα ρολόγια στο κατάστημά μας, παραγγέλλοντάς τα μέσω του ιστότοπου.